Jeg har problemer med at opdatere Jaybird Tarah-øretelefonerne. Jeg har brug for hjælp

Sørg for at din lydenhed er kompatibel med Jaybird-appen. Jaybird-appen kører på enheder, der bruger iOS 11 eller nyere og Android 6 og derover.

Hvis du oplever problemer med opdatering af firmwaren i Jaybird Tarah Pro-øretelefonerne, skal du kontrollere om der er forbindelse mellem øretelefonerne og etuiet. Kontrollér følgende:

1. Kontrollér at øretelefonerne er ladet tilstrækkeligt op.

2. Kontrollér at øretelefonerne er forbundet til Jaybird-appen. Du kan læse mere i "HVORDAN OPRETTER JEG FORBINDELSE MELLEM TARAH PRO OG JAYBIRD-APPEN?".

Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte os.