Hvordan nulstiller jeg øretelefonerne?

Hvis du oplever problemer dine Jaybird X4-øretelefoner, f.eks. Bluetooth®-forbindelsen, lyden og lydforvrængning eller problemer med forbindelsen til Jaybird-appen, kan du prøve at nulstille øretelefonerne.

For at nulstille dine øretelefoner skal du gøre følgende:

1. Sluk dine X4-øretelefoner ved at holde den midterste knap nede, indtil indikatorlyset lyser rødt og derefter slukker.

2. Når dine øretelefoner er slukket, skal du trykke på &. holde den midterste knap nede i 5 sekunder, indtil indikatorlyset begynder at blinke grønt/rødt.

3. Når indikatorlyset blinker grønt/rødt, skal du hurtigt dobbelttrykke på den midterste knap. Indikatorlyset blinker orange to gange, og der lyder en biplyd.

4. Nu er øretelefonerne nulstillet og klar til at etablere binding. Åbn Bluetooth-menuen på telefonen eller musikafspilleren, og etabler binding til X4-øretelefonerne.

Bemærk: Når du nulstiller øretelefonerne, mister du eventuelle gemte forudindstillinger og gemte enheder på listen over bundne Bluetooth-enheder.