Lyden hakker eller forsvinder, eller der opstår midlertidige afbrydelser. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du oplever at lyden hakker eller forsvinder, kan du prøve følgende:

• Flyt øretelefonerne tættere på Bluetooth®-enheden – der kan opstå Bluetooth-interferens. De fleste Bluetooth-enheder har en rækkevidde på op til 10 meter (33 ft) men den optimale afstand mellem en Bluetooth-stereoenhed og lydkilden er ca. 60 centimeter (2 ft).
  • Bluetooth-antennen er monteret i fjernbetjeningen på ledningen. Prøv at flytte lydkildeenheden over til den side hvor fjernbetjeningen er placeret. Du kan f.eks. prøve at flytte lydkildeenheden fra venstre lomme over i højre lomme.
  • Nulstil Bluetooth-forbindelsen ved at slå Bluetooth fra på begge enheder, og slå den til igen efter et minut.
  • Foretag en nulstilling af øretelefonerne. Du kan finde oplysninger om nulstilling af øretelefonerne i afsnittet Hvordan nulstiller jeg øretelefonerne?" .