Hvorfor kan jeg ikke etablere binding mellem øretelefonerne og en anden Bluetooth-enhed?

X4-øretelefonerne er klar til at blive bundet til andre Bluetooth-enheder så snart du tager dem ud af æsken, og de kan huske op til 8 enheder.

Hvis du forsøger at etablere binding til en ny telefon/musikenhed, skal du manuelt aktivere bindingstilstanden på øretelefonerne:

1. Sluk dine X4-øretelefoner ved at holde den midterste knap nede, indtil indikatorlyset lyser rødt og du hører en faldende slukketone.

2. Tænd for X4-øretelefonerne ved at holde den midterste knap nede indtil LED-indikatoren blinker rødt/grønt, og du hører en engelsk stemme sige "Ready to pair. Download the Jaybird App for an assisted setup".

3. Åbn Bluetooth-menuen på din Bluetooth-musikenhed, og se efter "Jaybird X4" på listen over fundne enheder. På nogle enheder skal du lave en aktiv scanning efter Bluetooth-enheder.

4. Vælg "Jaybird X4" på listen for at oprette forbindelse. Når forbindelsen er etableret, stopper indikatoren med at blinke rødt og grønt, og du hører en engelsk stemme sige "Connected".

LØB MED OS

Tilmeld dig for at modtage særlige tilbud og opdateringer