Hvorfor er lydstyrken i øretelefonerne for høj eller for lav?

På nogle Android-enheder styres Bluetooth-lydstyrken og enhedens lydstyrke separat. Kontroller lydstyrken på X4-øretelefonerne og på afspillerenheden, og sørg for at der ikke er skruet helt op eller helt ned for lydstyrken.

Brug for mere hjælp?

Hvis du har spørgsmål, der ikke kan besvares her, kan du måske få hjælp i brugerforummet.
Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig for at modtage eksklusive tilbud og opdateringer.

Følg os

#poweryourpassion