Minulla on ongelmia Jaybird Tarahieni päivittämisessä. Tarvitsen apua

Varmista, että äänilaitteesi on yhteensopiva Jaybird-sovelluksen kanssa. Jaybird-sovellus pyörii laitteilla, joissa on iOS 11 tai uudempi ja Android 6 tai uudempi.

Jos Jaybird Tarah Pro -laiteohjelmiston päivitys ei onnistu, kuulokkeet eivät ehkä yhdisty oikein. Kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

1. Varmista, että kuulokkeissa on tarpeeksi virtaa.

2. Varmista, että nappikuulokkeet on kytketty Jaybird-sovellukseen. Apua kuulokkeidesi yhdistämiseen saat katsomalla kohtaa ”MITEN VOIN YHDISTÄÄ TARAH PRO -NAPPIKUULOKKEENI JAYBIRD-SOVELLUKSEEN?”

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, ota meihin yhteyttä.