Miten palautan kuulokkeeni alkuasetuksiinsa?

Jos X4-nappikuulokkeissasi on esimerkiksi Bluetooth®-yhteyteen, ääneen, säröön tai Jaybird-sovellukseen yhdistämiseen liittyviä ongelmia, saatat haluta palauttaa nappikuulokkeesi alkuasetuksiinsa.

Voit palauttaa nappikuulokkeet alkuasetuksiinsa seuraavasti:

1. Sammuta X4-nappikuulokkeesi pitämällä keskipainiketta painettuna, kunnes LED-merkkivalo palaa punaisena ja sammuu.

2. Kun nappikuulokkeesi on sammutettu, paina & keskipainiketta ja pidä sitä painettuna viiden sekunnin ajan, kunnes LED-merkkivalo vilkkuu vihreänä/punaisena.

3. Kun LED-merkkivalo vilkkuu vihreänä/punaisena, paina keskipainiketta nopeasti kaksi kertaa. Oranssi LED-merkkivalo vilkkuu kahdesti ja kuulet merkkiäänen.

Palautus on nyt valmis ja voit pariliittää nappikuulokkeet. Siirry puhelimen tai musiikkisoittimen Bluetooth-valikkoon ja valitse X4 muodostaaksesi pariliitoksen uudelleen.

HUOMAA: Kun palautat nappikuulokkeet alkuasetuksiin, menetät kaikki tallentamasi asetukset ja tallennetut yhdistetyt laitteet.