Miksi en pysty yhdistämään nappikuulokkeitani toiseen Bluetooth-laitteeseen?

X4-nappikuulokkeesi ovat heti valmiit yhdistettäviksi, ja ne muistavat jopa 8 laitteen yhdistämistiedot.

Jos yrität yhdistää ylimääräisen puhelimen/musiikkilaitteen, sinun pitää käynnistää nappikuulokkeiden laiteparin liitostila manuaalisesti:

1. Sammuta X4-nappikuulokkeesi pitämällä keskipainiketta painettuna, kunnes LED-merkkivalo palaa punaisena ja kuulet viestin, että kuulokkeet on sammutettu.

2. Käynnistä X4-nappikuulokkeesi pitämällä keskipainiketta painettuna, kunnes LED-merkkivalo vilkkuu vihreänä/punaisena ja kuulet viestin, että laitteet voidaan yhdistää. Lataa Jaybird-sovellus, jos haluat käyttöönotto-ohjeita.

3. Etsi Jaybird X4 Bluetooth-puhelimeesi/-musiikkilaitteesi Bluetooth-asetusvalikosta käytettävissä olevien laitteiden luettelosta. Joillakin laitteilla saatat joutua tekemään Bluetooth-laitteiden haun.

4. Yhdistä valitsemalla Jaybird X4 luettelosta. Kun yhteys on muodostettu, punainen/vihreä LED-merkkivalo sammuu ja kuulet viestin, että laitteet on yhdistetty.