Hvordan tilbakestiller jeg øreproppene mine?

Hvis du har problemer med Tarah-øreproppene, for eksempel tilkobling, lyd og forvrengning, eller du har problemer med å koble til Jaybird-appen, kan du prøve å tilbakestille øreproppene.

Følg trinnene nedenfor for å tilbakestille øreproppene.

1. Hvis det er aktuelt, «GLEM» eller «FJERN» Tarah-øreproppene dine i Bluetooth®-listen din over oppdagede enheter.

2. Slå av Tarah-øreproppene ved å holde inne midtknappen til indikatorlampen lyser rødt og slås av.

3. Når øretelefonene er slått av &, trykker du på og holder inne midtknappen i 5 sekunder til indikatorlampen begynner å blinke hvitt.

4. Mens indikatorlampen blinker hvitt, dobbelt-trykker du raskt på midtknappen. LED lyser rødt kort, og deretter begynner LED å blinke hvitt igjen.

5. Øreproppene er tilbakestilt og klare til sammenkobling. Gå til lydenhetens Bluetooth-meny, og velg Jaybird Tarah for å sammenkoble dem på nytt.

MERK: Når du tilbakestiller øreproppene, mister du alle lagrede forhåndsinnstillinger og enheter på listen over sammenkoblede enheter.