Når jeg slår på Jaybird Vista-øreproppene hører jeg ingen lyd fra en av øreproppene eller jeg hører en klikkelyd. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du ikke hører noen lyd fra Vista-øreproppene, kan du prøve dette:

1. Kontroller at øreproppen er slått på. Trykk på og hold inne knappen på øreproppen som ikke fungerer, og sjekk om du kan høre en slå på- eller slå av-tone.

• Begge øreproppene slås på automatisk når du tar dem ut av etuiet.

• Hvis du imidlertid slår av én ørepropp, slås begge øreproppene automatisk av.

• Hvis øreproppene ikke er i etuiet og er slått av, må du slå på hver enkelt ørepropp individuelt.

Hvis du vil vite mer om hvordan knappene fungerer, kan du se “HVA GJØR KNAPPENE PÅ JAYBIRD VISTA-ØREPROPPENE?”

2.

3. Hvis du likevel ikke hører lyd, kan du utføre en hard tilbakestilling, som beskrevet i  “HOW DO I RESET MY JAYBIRD VISTA EARBUDS?”.

Hvis du hører en klikkelyd på øreproppen uten lyd, betyr det at Jaybird Vista-øreproppene ikke er synkronisert. Du løser dette problemet ved å utføre en tilbakestilling til fabrikkinnstillingene, som beskrevet i “HVORDAN TILBAKESTILLER JEG JAYBIRD VISTA-ØREPROPPENE?".

Hvis du ikke finner en løsning og øreproppene fremdeles ikke fungerer som de skal, kan du Kontakte oss.