Hvorfor kan jeg ikke koble sammen Jaybird Vista-øreproppene og en annen Bluetooth®-enhet?

Jaybird Vista-øreproppene er klare til sammenkobling rett ut av esken og kan huske sammenkoblingsdetaljene for opptil 8 enheter.

Hvis du prøver å koble dem sammen med en annen mobil- eller lydenhet, kan du starte sammenkoblingsmodus på øreproppene manuelt:

1. Legg begge øreproppene i ladeetuiet og lukk dekselet.

2. Åpne ladeetuiet og trykk og hold inne etuiknappen til etuilampen begynner å blinke hvitt.

3. Gå til Bluetooth-innstillinger på Bluetooth-lydenheten.

4. Kontroller at Bluetooth er på.

5. Velg Jaybird Vista fra listen over oppdagede enheter. Når de er tilkoblet, slås den hvite ladeetuilampen av.