Hvordan øker jeg maksimumsvolumet på Jaybird RUN-øreproppene?

Merk. Lyd- og systemvolumet må eventuelt justeres individuelt avhengig av enhetens operativsystem. Gå til lydenhetens Lydinnstillinger for å få mer informasjon.

Hvis maksimumsvolumet fortsatt ikke er høyt nok, kan du bruke Jaybird-appen til å justere volumet ytterligere. Følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne Jaybird-appen

2. Velg en forhåndsinnstilling eller bruk forhåndsinnstillingen Flatt som utgangspunkt og trykk på Tilpass

3. Trykk på og hold den grønne EQ-linjen og dra linjen opp

4. Trykk på Lagre og gi den tilpassede forhåndsinnstillingen et nytt navn

5. Trykk på lagre

TA ANSVAR FOR HØRSELEN DIN

Unngå overdrevet høye volumnivåer og lengre perioder med lytting. Lengre perioder med lytting ved høye volumnivåer kan føre til permanent hørselsskade.