X4-øreproppene slås av ofte, eller musikkenheten stopper etter at jeg er tilkoblet. Hva kan jeg gjøre?

Hvis øreproppene slås av ofte, eller enheten slutter å spille av musikk, kan du prøve følgende:

Hvis øreproppene slås av ofte:

1. Kontroller at X4-øreproppene og Bluetooth-enheten er fulladet.

2. Tilbakestill øreproppene. Se fremgangsmåten i delen HVORDAN TILBAKESTILLER JEG ØREPROPPENE? for å finne ut hvordan du gjør det.

3. Hvis øreproppene slås av ofte, kan du Kontakte oss.

Hvis enheten slutter å spille av musikk:

1. Kontroller at X4-øreproppene og Bluetooth-enheten er fulladet.

2. Hvis du bytter mellom enheter på Multipoint, kan det føre til avbrudd i lyd- og mikrofonfunksjonen mens den primære tilkoblingen endres.

3. Kontroller innstillingene for spilleren eller for musikkstrømming på Bluetooth-enheten.

4. Pass på at du ikke utilsiktet trykker på midtknappen på den innebygde fjernkontrollen.

5. Tilbakestill øreproppene. Se fremgangsmåten i delen HVORDAN TILBAKESTILLER JEG ØREPROPPENE? for å finne ut hvordan du gjør det.

6. Hvis de ovennevnte trinnene ikke løser problemet, kan du Kontakte oss.