Mijn Jaybird Tarah Pro-oordopjes gaan telkens uit of mijn muziekapparaat stopt wanneer ik verbinding maak. Wat moet ik doen?

Als je oordopjes telkens uitgaan, of je apparaat stopt met het afspelen van muziek, kun je het volgende proberen:

Als je oordopjes telkens uitgaan

1. Controleer of je Tarah Pro-oordopjes en je Bluetooth®-apparaat beide zijn opgeladen. Voor de beste oplaadverbinding moet u ervoor zorgen dat uw oplaadstation vrij is van vuil en roet

2. Reset je oordopjes. Zie'HOE KAN IK MIJN OORDOPJES RESETTEN?' voor instructies.

3. Als je oordopjes nog steeds telkens uitgaan, neem dan contact op.

Als je apparaat stopt met het afspelen van muziek

1. Controleer of je Tarah Pro-oordopjes en je Bluetooth-apparaat beide zijn opgeladen.

2. Controleer je afspeelapparaat of muziekstreaminstellingen op je Bluetooth-apparaat.

3. Controleer of de middelste knop op de afstandsbediening niet per ongeluk is ingedrukt.

4. Reset je oordopjes. Zie'HOE KAN IK MIJN OORDOPJES RESETTEN?' voor instructies.

5. Als je oordopjes nog steeds telkens stoppen met het afspelen van muziek, neem dan contactop met onze klantenservice.