Hoe kan ik het maximale volume van mijn Jaybird RUN-oordopjes verhogen?

Houd er rekening mee dat je, afhankelijk van het besturingssysteem van je apparaat, het audiovolume en het systeemvolume mogelijk afzonderlijk moet aanpassen. Raadpleeg de instellingen van je audioapparaat voor meer informatie.

Als het maximale volume nog steeds niet luid genoeg is, kun je het volume verder aanpassen met de Jaybird-app. Je doet dit als volgt:

1. Open de Jaybird-app

2. Selecteer de gewenste voorinstelling of gebruik de voorinstelling 'Standaard' als beginpunt en druk op 'Aanpassen'

3. Houd de groene EQ-regel ingedrukt en sleep de lijn omhoog

4. Druk op 'Opslaan' en geef je aangepaste voorinstelling een nieuwe naam

5. Druk op 'Opslaan'

VERANTWOORD LUISTERGEDRAG

Vermijd hoge volumeniveaus en langdurig luisteren. Langdurig gebruik bij een hoog volumeniveau kan tot permanente gehoorbeschadiging leiden.