Ik heb problemen met het updaten van mijn Jaybird Tarah. Ik heb hulp nodig

Zorg ervoor dat je audioapparaat compatibel is met de Jaybird-app. De Jaybird-app is geschikt voor apparaten met iOS 11 en hoger en Android 6 en hoger.

Als je problemen ondervindt tijdens het bijwerken van je Jaybird Tarah Pro-firmware, kunnen de oordopjes wellicht niet de goede verbindingen maken. Controleer het volgende:

1. Controleer of de oordopjes voldoende opgeladen zijn.

2. Zorg dat je oordopjes verbonden zijn met de Jaybird-app. Zie 'HOE KAN IK MIJN TARAH PRO MET DE JAYBIRD-APP VERBINDEN?' om hulp te krijgen bij het verbinden van je oordopjes.

Als het probleem hiermee niet is opgelost, neem dancontact met ons op.