Waarom kan ik mijn oordopjes niet koppelen met een ander bluetooth-apparaat?

Je X4-oordopjes zijn direct uit de doos klaar om gekoppeld te worden en kunnen tot 8 apparaten onthouden.

Als je een extra telefoon/muziekapparaat wilt koppelen, moet je de koppelingsmodus handmatig op je oordopjes starten:

1. Zet je X4-oordopjes uit door de middelste knop ingedrukt te houden tot de led rood gaat branden en je de uitschakeltoon hoort.

2. Zet je X4-oordopjes aan door de middelste knop ingedrukt te houden tot de led groen/rood knippert en je de gesproken melding 'Ready to pair' hoort. Download de Jaybird-app voor gesproken instelinstructies.

3. Zoek in het Bluetooth-instellingenmenu op je telefoon/muziekapparaat 'Jaybird X4' op in de lijst met beschikbare apparaten. Voor bepaalde apparaten moet je misschien scannen op beschikbare Bluetooth-apparaten.

4. Selecteer in de lijst 'Jaybird X4' om verbinding te maken. Eenmaal verbonden, gaat de rode/groene led uit en hoor je de gesproken melding 'Connected'.

Als je vragen hebt die hier niet kunnen worden beantwoord, kan onze community je misschien helpen.
REN MET ONS

Abonneer je voor exclusieve aanbiedingen en updates