Mina Tarah-öronsnäckor stänger av sig hela tiden eller musikenheten stänger av sig efter att jag ansluter. Vad ska jag göra?

Om öronsnäckorna stänger av sig hela tiden eller enheten slutar spela musik kan du prova följande:

Om öronsnäckorna stänger av sig hela tiden

1. Se till att Tarah-öronsnäckorna och din Bluetooth®-enhet är fulladdade. Se till att laddningsdockan är ren för bästa laddningsanslutning

2. Slutför en återställning av öronsnäckorna. Se anvisningarna i avsnittet ”HUR ÅTERSTÄLLER JAG MINA ÖRONSNÄCKOR?” för information om detta.

3. Om dina öronsnäckor fortsätter att stänga av sig,kontakta oss.

Om din enhet slutar spela musik

1. Se till att se till Tarah-öronsnäckorna och din Bluetooth-enhet är laddade.

2. Om du växlar mellan enheter med multipoint kan det uppstå avbrott i ljudet och mikrofonens funktion när huvudanslutningen byts.

3. Kontrollera inställningarna för musikströmning på din Bluetooth-enhet.

4. Se till att du inte trycker på paus- eller stoppknappen av misstag på fjärrkontrollen.

5. Slutför en återställning av öronsnäckorna. Se anvisningarna i avsnittet ”HUR ÅTERSTÄLLER JAG MINA ÖRONSNÄCKOR?” för information om detta.

6. Om öronsnäckorna fortsätter att avbryta musiken ska du  Kontakta oss.