Varför ansluter Jaybird Vista 2-öronsnäckorna hela tiden till en annan enhet?

När du slår på Jaybird Vista 2-öronsnäckorna eller tar ut dem ur laddningsfodralet kommer de automatiskt att ansluta till den senast anslutna enheten, som kanske inte är den du vill använda just nu.

Om ”Connected” hörs upprepade gånger från Vista 2-öronsnäckorna kanske de håller på att ansluta till en annan parkopplad enhet. Försök att isolera detta genom att stänga av Bluetooth® på övriga parkopplade enheter.

Alternativt kan du koppla från eller glömma Jaybird Vista 2-öronsnäckorna på listan över Bluetooth-parkopplade enheter på den ljudenhet du använde senast. Återanslut sedan öronsnäckorna till den ljudenhet du vill använda genom att välja ”Jaybird Vista 2” i listan över upptäckta enheter.