Hur kan jag öka maxvolymen på mina Jaybird RUN öronsnäckor?

Var medveten om att ljudvolym och systemvolym kan kräva individuella justeringar, beroende på din enhets operativsystem. Se dina ljudenheters ljudinställningar för mer information.

Om maxvolymen fortfarande inte är hög nog kan du använda Jaybird-appen för att justera volymen ytterligare. Så här gör du:

1. Öppna Jaybird-appen

2. Välj den förinställning du vill använda eller använd ”platt” förinställning som startpunkt och tryck på Anpassa

3. Tryck och håll ned den gröna EQ-linjen och dra upp linjen

4. Tryck på spara och ge din justerade Förinställning ett nytt namn

5. Tryck på spara

VAR RÄDD OM DIN HÖRSEL

Undvik överdrivna volymnivåer och långa lyssningsperioder. Långa lyssningsperioder vid väldigt höga ljudnivåer kan orsaka permanenta hörselskador.