Varför kan jag inte parkoppla mina öronsnäckor till en annan Bluetooth®-enhet?

Dina X4 öronnäckor är redo att parkopplas med en enhet när du tar upp dem ur kartongen och kan spara parkopplingsinformation för upp till 8 enheter.

Om du försöker parkoppla ytterligare en enhet som ljudkälla måste du manuellt starta parkopplingsläget på dina öronsnäckor:

1. Stäng av dina X4 öronsnäckor genom att hålla in mittenknappen tills indikatorlampan lyser upp och blir röd och du hör en fallande ”Avstängnings”-ton.

2. Sätt på dina X4 öronsnäckor genom att hålla in mittenknappen tills indikatorlampan blinkar rött/grönt och du hör ”Redo att parkoppla”. Ladda ner Jaybird-appen för ett röstmeddelande som hjälper till med intällningarna”.

3. Gå på din Bluetooth musikenhet till Bluetooth inställningsmeny och hitta ”Jaybird X4” på listan över tillgängliga enheter. På vissa enheter kan du behöva söka efter tillgängliga Bluetooth-enheter.

4. Välj ”Jaybird X4” på listan för att ansluta. När du väl har anslutit kommer den röda/gröna indikatorlampan att stängas av och du kommer att höra röstmeddelandet ”Connected”.