Hvordan nulstiller jeg Jaybird Tarah Pro-øretelefonerne?

Hvis du oplever problemer dine Tarah Pro-øretelefoner, f.eks. Bluetooth-forbindelsen, lyden og lydforvrængning eller problemer med forbindelsen til Jaybird-appen, kan du prøve at nulstille øretelefonerne.

Sådan nulstiller du øretelefonerne:

1. Du kan vælge at "GLEMME" eller "FJERNE" dine Tarah Pro-øretelefoner på Bluetooth-listen over fundne enheder.

2. Sluk dine Tarah Pro-øretelefoner ved at holde den midterste knap nede, indtil indikatoren lyser rødt og derefter slukker.

3. &Når dine øretelefoner er slukket, skal du trykke på og holde den midterste knap nede i 5 sekunder, indtil indikatorlyset begynder at blinke hvidt.

4. Når indikatorlyset blinker hvidt, skal du hurtigt dobbelttrykke på den midterste knap. Indikatorlyset lyser kort rødt og derefter begynder det igen at blinke hvidt.

5. Nu er øretelefonerne nulstillet og klar til at etablere binding. Åbn Bluetooth-menuen på lydenheden, og vælg "Jaybird Tarah Pro" for at genoprette bindingen.

Når du nulstiller øretelefonerne, mister du eventuelle gemte forudindstillinger og gemte enheder på listen over bundne Bluetooth-enheder.

Brug for mere hjælp?

Hvis du har spørgsmål, der ikke kan besvares her, kan du måske få hjælp i brugerforummet.
LØB MED OS

Tilmeld dig for at modtage eksklusive tilbud og opdateringer