Hvorfor er lydstyrken i øretelefonerne for høj eller for lav?

På nogle Android-enheder styres Bluetooth®-lydstyrken og enhedens lydstyrke separat. Kontroller lydstyrken på Tarah Pro-øretelefonerne og på lydenheden, og sørg for at der ikke er skruet helt op eller helt ned for lydstyrken.

Tilpasningen af dine Tarah Pro-øretelefoner kan også påvirke lydstyrken og lydkvaliteten betydeligt. Se afsnittet "Find din pasform" i Jaybird-appen for at få hjælp.