Hvordan nulstiller jeg øretelefonerne?

Hvis du oplever problemer dine Tarah-øretelefoner, f.eks. Bluetooth-forbindelsen, lyden og lydforvrængning eller problemer med forbindelsen til Jaybird-appen, kan du prøve at nulstille øretelefonerne.

Følg nedenstående vejledning for at nulstille øretelefonerne.

1. Du kan vælge at "GLEMME" eller "FJERNE" dine Tarah-øretelefoner på Bluetooth-listen over fundne enheder.

2. Sluk dine Tarah-øretelefoner ved at holde den midterste knap nede, indtil indikatorlyset lyser rødt og derefter slukker.

3. &Når dine øretelefoner er slukket, skal du trykke på og holde den midterste knap nede i 5 sekunder, indtil indikatorlyset begynder at blinke hvidt.

4. Når indikatorlyset blinker hvidt, skal du hurtigt dobbelttrykke på den midterste knap. Indikatorlyset lyser kort rødt og derefter begynder det igen at blinke hvidt.

5. Nu er øretelefonerne nulstillet og klar til at etablere binding. Åbn Bluetooth-menuen på lydenheden, og etabler binding til "Jaybird Tarah"-øretelefonerne.

Bemærk: Når du nulstiller øretelefonerne, mister du eventuelle gemte forudindstillinger og gemte enheder på listen over bundne Bluetooth-enheder.