Hvorfor kan jeg ikke oprette bindig mellem Jaybird Vista-høretelefonerne og en anden Bluetooth®-enhed?

Dine Jaybird Vista-høretelefoner er klar til at oprette binding, når de kommer ud af etuiet, og kan huske op til 8 enheder.

Hvis du forsøger at oprette binding til en yderligere telefon eller lydenhed, skal du manuelt påbegynde at oprette binding på dine høretelefoner:

1. Placer begge høretelefoner i opladeretuiet, og luk låget.

2. Åbn opladeretuiet, og tryk og hold på etui-knappen indtil indikatoren begynder at blinke med hvidt lys.

3. Gå ind i Bluetooth-indstillingerne på enheden.

4. Sørg for, at Bluetooth er tændt.

5. Vælg "Jaybird Vista" på listen over fundne enheder. Når forbindelsen er oprettet, slukker den hvide etui-indikator.