Hvordan nulstiller jeg Jaybird Vista 2-høretelefonerne?

Hvis du oplever problemer dine Jaybird Vista 2-høretelefoner, f.eks. forbindelsen, lyden og forvrængning eller problemer med forbindelsen til Jaybird-appen, kan du prøve at nulstille høretelefonerne. Prøv en delvis nulstilling.

Foretag en delvis nulstilling af høretelefonerne:

1. Placer øretelefonerne i opladeretuiet, luk låget og sæt etuiet i en stikkontakt.

2. Derved slukkes og genstartes høretelefonerne.

3. Åbn opladeretuiet og tag høretelefonerne ud.

Hvis en delvis nulstilling ikke løser problemet så prøv en nulstilling til fabriksindstillingerne.

Foretag en nulstilling til fabriksindstillinger af høretelefonerne:

Før du starter denne proces, skal du vælge GLEM eller FJERN Jaybird Vista 2-enheden på Bluetooth®-menuen på alle dine tilsluttede lydenheder.

1. Placer begge høretelefoner i opladeretuiet, og luk låget.

2. Åbn opladeretuiet. Tryk og hold på etuiknappen indtil indikatoren på etuiet begynder at blinke hvidt.

3. Når opladeretuiets indikatorlyset blinker hvidt, skal du trykke to gange på etuiknappen.

4. Indikatorlyset vil blinke lyserødt og du kan nu lukke etuiet.

5. Når du åbner etuiet er høretelefonerne er nulstillet og klar til at oprette binding. Åbn Bluetooth-menuen på lydenheden, og vælg "Jaybird Vista 2" for at oprette binding igen.

6. Husk at vælge dine foretrukne indstillinger i Jaybird-appen.

Hvis den ene eller begge af dine Jaybird Vista 2-høretelefoner slet ikke reagerer, kan du prøve følgende totale nulstilling.

Foretag en total nulstilling af høretelefonerne:

1. Tag høretelefonerne ud af opladeretuiet.

2. Tage høretelefonen, som ikke reagerer.

3. Hold knappen nede i 20 sekunder.

4. Slip knappen og placer høretelefonen i opladeretuiet.

5. Gentag om nødvendigt trin 2-4 med den anden høretelefon også.

6. Følg derefter trinnene til at foretage en nulstilling til fabriksindstillingerne som beskrevet ovenfor.

Hvis du stadig har problemer efter at have prøvet ovennævnte trin, så Kontakte Os.

Du kan læse mere i “HVORDAN OPRETTER JEG BINDING MELLEM JAYBIRD VISTA-HØRETELEFONERNE OG MIN TELEFON ELLER LYDAFSPILLER?”.