Hvorfor bliver Jaybird Vista 2-høretelefonerne ved med at oprette forbindelse til en anden enhed?

Når du tænder for Jaybird Vista 2-høretelefonerne eller tager dem ud af opladeren, opretter de automatisk forbindelse til den enhed de sidst havde forbindelse til, hvilket ikke nødvendigvis er den enhed, du bruger nu.

Hvis meddelelsen "Connected" høres hele tiden på engelsk i dine Vista 2-høretelefoner kan de være ved at oprette forbindelse til en anden enhed, der allerede har oprettet binding. Du kan indsnævre problemet ved at slukke for Bluetooth® på alle andre enheder i nærheden.

Alternativt kan du slette Jaybird Vista 2-høretelefonerne fra listen over Bluetooth-enheder på den lydafspiller du brugte sidst. Opret derefter forbindelse mellem høretelefonerne og den lydafspiller du ønsker at bruge ved at vælge "Jaybird Vista 2" på listen over fundne enheder.