Hvorfor er Jaybird Vista 2-høretelefonernes lydstyrke for høj eller for lav?

Tilpasningen af dine Jaybird Vista 2-høretelefoner kan også påvirke lydstyrken og lydkvaliteten betydeligt. Se afsnittet "Find din pasform" i Jaybird-appen for at få hjælp.

På nogle Android-enheder styres Bluetooth®-lydstyrken og enhedens lydstyrke separat. Kontroller lydstyrken på Jaybird Vista 2-høretelefonerne og på lydenheden, og sørg for at der ikke er skruet helt op eller helt ned for lydstyrken.

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig for at modtage eksklusive tilbud og opdateringer.

Følg os