Miten palautan Jaybird Tarah Pro -nappikuulokkeet alkuasetuksiin?

Jos Tarah Pro -nappikuulokkeissasi on esimerkiksi Bluetooth®-yhteyteen, ääneen, säröön tai Jaybird-sovellukseen yhdistämiseen liittyviä ongelmia, saatat haluta palauttaa nappikuulokkeesi alkuasetuksiinsa.

Kuulokkeiden palauttaminen alkuasetuksiin:

1. Jos mahdollista, ”UNOHDA” tai ”POISTA” Tarah Pro -nappikuulokkeesi löydettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta.

2. Sammuta Tarah Pro -nappikuulokkeesi pitämällä keskipainiketta painettuna, kunnes LED-merkkivalo palaa punaisena ja sammuu.

3. Kun nappikuulokkeesi on sammutettu, paina & ja pidä keskipainiketta painettuna viiden sekunnin ajan, kunnes LED-merkkivalo vilkkuu valkoisena.

4. Kun LED-merkkivalo vilkkuu valkoisena, paina keskipainiketta nopeasti kaksi kertaa. LED-valo loistaa hetken punaisena ja sitten se alkaa välkkyä taas valkoisena.

5. Kuulokkeesi asetukset on nyt palautettu, ja ne ovat valmiina laiteparin muodostukseen. Siirry äänilaitteen Bluetooth-valikkoon ja valitse Jaybird Tarah Pro muodostaaksesi pariliitoksen uudelleen.

Huomautus: Kun palautat nappikuulokkeet alkuasetuksiin, menetät kaikki tallentamasi asetukset ja tallennetut pariliitetyt laitteet.