Miksi en pysty yhdistämään nappikuulokkeitani toiseen Bluetooth®-laitteeseen?

Tarah Pro -nappikuulokkeesi ovat heti valmiit yhdistettäviksi, ja ne muistavat jopa 8 laitteen yhdistämistiedot.

Jos yrität yhdistää ylimääräisen äänilaitteen, sinun pitää käynnistää nappikuulokkeiden laiteparin liitostila manuaalisesti:

1. Sammuta Tarah Pro -nappikuulokkeesi pitämällä keskipainiketta painettuna, kunnes LED-merkkivalo palaa punaisena ja kuulet viestin, että kuulokkeet on sammutettu.

2. Käynnistä Tarah Pro -nappikuulokkeesi pitämällä  keskipainiketta painettuna, kunnes LED-merkkivalo vilkkuu valkoisena ja kuulet viestin, että laitteet voidaan yhdistää. Lataa Jaybird-sovellus, jos haluat käyttöönotto-ohjeita.

3. Etsi ”Jaybird Tarah Pro” Bluetooth-äänilaitteesi Bluetooth-asetusvalikosta käytettävissä olevien laitteiden luettelosta. Joillakin laitteilla saatat joutua tekemään Bluetooth-laitteiden haun.

Yhdistä valitsemalla Jaybird Tarah Pro luettelosta. Kun yhteys on muodostettu, valkoinen LED-merkkivalo sammuu ja kuulet viestin, että laitteet on yhdistetty.