Miksi nappikuulokkeitteni äänenvoimakkuus on joko liian kova tai liian hiljainen?

Joissakin Android-laitteissa Bluetoothin ja median äänenvoimakkuudet ovat erilliset. Tarkista Tarah Pro -nappikuulokkeidesi sekä äänilaitteesi äänenvoimakkuuden taso ja varmista, ettei äänenvoimakkuutta ole säädetty kovimmalle tai hiljaisimmalle.

Tarah Pro -nappikuulokkeidesi sopivuus korvaasi saattaa myös vaikuttaa merkittävästi äänenvoimakkuuteen ja -laatuun. Katso ”etsi minulle sopivin” -osiota Jaybird-sovelluksessa sovittamisen avuksi.