Miten palautan nappikuulokkeideni alkuasetukset?

Jos Tarah-nappikuulokkeissasi on esimerkiksi Bluetooth-yhteyteen, ääneen, säröön tai Jaybird-sovellukseen yhdistämiseen liittyviä ongelmia, saatat haluta palauttaa nappikuulokkeesi alkuasetuksiinsa.

Palauta kuulokkeet alkuasetuksiinsa seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Jos mahdollista, ”UNOHDA” tai ”POISTA” Tarah-nappikuulokkeesi löydettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta.

2. Sammuta Tarah-nappikuulokkeesi pitämällä keskipainiketta painettuna, kunnes LED-merkkivalo palaa punaisena ja sammuu.

3. Kun nappikuulokkeesi on sammutettu, paina & ja pidä keskipainiketta painettuna viiden sekunnin ajan, kunnes LED-merkkivalo vilkkuu valkoisena.

4. Kun LED-merkkivalo vilkkuu valkoisena, paina keskipainiketta nopeasti kaksi kertaa. LED-valo loistaa hetken punaisena ja sitten se alkaa välkkyä taas valkoisena.

5. Kuulokkeesi asetukset on nyt palautettu, ja ne ovat valmiina laiteparin muodostukseen. Siirry äänilaitteesi Bluetooth-valikkoon ja valitse Jaybird Tarah muodostaaksesi pariliitoksen uudelleen.

HUOMAA: Kun palautat nappikuulokkeet alkuasetuksiin, menetät kaikki tallentamasi asetukset ja tallennetut yhdistetyt laitteet.