Miksi en pysty yhdistämään Jaybird Vista -kuulokkeitani toiseen Bluetooth®-laitteeseen?

Jaybird Vista -kuulokkeet ovat heti valmiit yhdistettäviksi. Ne muistavat jopa 8 laitteen yhdistämistiedot.

Jos yrität yhdistää ylimääräisen äänilaitteen, sinun pitää käynnistää kuulokkeiden pariliitoksen muodostustila manuaalisesti:

1. Aseta molemmat kuulokkeet latauskoteloon ja sulje kansi.
  2. Avaa latauskotelo ja paina kotelon painiketta, kunnes kotelon LED-valo alkaa vilkkua valkoisena.
  3. Siirry Bluetooth-äänilaitteesi Bluetooth-asetuksiin.
  4. Tarkista, että Bluetooth on käytössä.
  5. Valitse ”Jaybird Vista” laiteluettelosta. Kun pariliitos on muodostettu, kotelon valkoinen LED-valo sammuu.