Miksi Jaybird Vista 2 -kuulokkeiden äänenvoimakkuus on joko liian kova tai liian hiljainen?

Jaybird Vista 2 -kuulokkeiden sopivuus korvaasi saattaa vaikuttaa merkittävästi myös äänenvoimakkuuteen ja -laatuun. Katso Find Your Fit (Etsi sopivin istuvuus) -osiota Jaybird-sovelluksessa sovittamisen avuksi.

Joissakin Android-laitteissa Bluetooth®in ja median äänenvoimakkuudet ovat erilliset. Tarkista Jaybird Vista 2 -kuulokkeiden sekä äänilaitteen äänenvoimakkuuden taso ja varmista, ettei äänenvoimakkuutta ole säädetty kovimmalle tai hiljaisimmalle tasolle.