Jaybird Tarah Pro-øreproppene slås av ofte, eller musikkenheten stopper når jeg er tilkoblet. Hva kan jeg gjøre?

Hvis øreproppene slås av ofte, eller enheten slutter å spille av musikk, kan du prøve følgende:

Hvis øreproppene slås av ofte

1. Kontroller at Tarah Pro-øreproppene og Bluetooth-enheten er fulladet. For best ladetilkobling, sørg for at ladestasjonen er fri for skitt og smuss

2. Tilbakestill øreproppene. Se «HVORDAN TILBAKESTILLER JEG ØREPROPPENE?» for å finne ut hvordan du gjør det.

3. Hvis øreproppene slås av ofte, kan du Kontakte oss.

Hvis enheten slutter å spille av musikk:

1. Kontroller at Tarah Pro-øreproppene og Bluetooth-enheten er fulladet.

2. Kontroller innstillingene for spilleren eller for musikkstrømming på Bluetooth-enheten.

3. Pass på at du ikke utilsiktet trykker på midtknappen på den innebygde fjernkontrollen.

4. Tilbakestill øreproppene. Se «HVORDAN TILBAKESTILLER JEG ØREPROPPENE?» for å finne ut hvordan du gjør det.

5. Hvis hodetelefonene fortsatt slutter å spille av musikk, vennligst kontakt oss.