Hvorfor kobles Jaybird Tarah Pro-øreproppene stadig til en annen enhet?

Når du slår på Tarah Pro-øreproppene, eller tar dem ut av ladeetuiet, kobles de automatisk til den sist tilkoblede enheten. Det er ikke alltid enheten du vil bruke akkurat nå.

Hvis du hører "Tilkoblet" gjentatte ganger fra Tarah Pro-øreproppene, er det mulig at  de prøver å koble til en annen sammenkoblet enhet. Prøv å isolere dette ved å slå av Bluetooth® på de andre sammenkoblede enhetene.

Du kan eventuelt også gå til lydenheten du brukte sist, og koble fra Tarah Pro-øreproppene fra listen over Bluetooth-sammenkoblede enheter. Koble deretter øreproppene til lydenheten du vil bruke, på nytt ved å velge Jaybird Tarah Pro i listen over oppdagede enheter.