Hvorfor kobles Jaybird Vista 2-øreproppene stadig til en annen enhet?

Når du slår på Jaybird Vista 2-øreproppene, eller tar dem ut av ladeetuiet, kobles de automatisk til enheten som var tilkoblet sist. Det er ikke nødvendigvis enheten du ønsker å bruke akkurat nå.

Hvis du hører Tilkoblet gjentatte ganger fra Vista-øreproppene, er det mulig at de prøver å koble til en annen paret enhet. Prøv å isolere dette ved å slå av Bluetooth® på andre parede enheter.

Du kan eventuelt også gå til lydenheten du brukte sist, og koble fra eller «glemme» Jaybird Vista 2-øreproppene fra listen over Bluetooth-parede enheter. Koble deretter øreproppene til lydenheten du vil bruke, ved å velge Jaybird Vista 2 i listen over oppdagede enheter.