Hvorfor lyser indikatorlampen på fjernkontrollen alltid rødt/grønt?

Hvis indikatorlampen ikke fungerer som den skal, kan du prøve å tilbakestille den til fabrikkinnstillingene. Følg fremgangsmåten under for å tilbakestille øreproppene til fabrikkinnstillingene:

Før du starter denne prosessen, må du velge GLEM eller FJERN X4-enheten i Bluetooth®-listen over oppdagede enheter.

1. Slå av X4-øreproppene ved å holde inne midtknappen til indikatorlampen lyser rødt og deretter slås av.

2. Når øreproppene er slått av, trykker du på og holder inne midtknappen i 5 sekunder til indikatorlampen begynner å blinke grønt/rødt.

3. Mens indikatorlampen blinker grønt/rød, dobbelt-trykker du raskt på midtknappen. Den oransje indikatorlampen blinker to ganger og du hører et pipesignal.

4. Deretter er øreproppene tilbakestilt og klare til sammenkobling. Gå til telefonens/musikkenhetens Bluetooth-meny, og velg X4 for å sammenkoble dem på nytt.

Merk: Når du tilbakestiller øreproppene, mister du alle lagrede forhåndsinnstillinger og enheter på listen over sammenkoblede enheter. Hvis dette ikke løser problemet, kan du Kontakte oss.