Mijn X4-oordopjes gaan telkens uit of mijn muziekapparaat stopt wanneer ik verbinding maak. Wat moet ik doen?

Als je oordopjes telkens uitgaan, of je apparaat stopt met het afspelen van muziek, kun je het volgende proberen:

Als je oordopjes telkens uitgaan:

1. Controleer of je X4-oordopjes en je Bluetooth®-apparaat beide zijn opgeladen.

2. Reset je oordopjes. Bekijk hiervoor de instructies in het gedeelte 'HOE KAN IK MIJN OORDOPJES RESETTEN?'.

3. Als je oordopjes nog steeds telkens uitgaan, neem dan contact op.

Als je apparaat stopt met afspelen van muziek:

1. Controleer of je X4-oordopjes en je Bluetooth-apparaat beide zijn opgeladen.

2. Als je op Multipoint tussen apparaten schakelt, wordt de audio- en microfoonfunctionaliteit mogelijk onderbroken terwijl de primaire verbinding overschakelt.

3. Controleer je afspeelapparaat of muziekstreaminstellingen op je Bluetooth-apparaat.

4. Controleer of de middelste knop op de regelaar niet per ongeluk is ingedrukt.

5. Reset je oordopjes. Bekijk hiervoor de instructies in het gedeelte 'HOE KAN IK MIJN OORDOPJES RESETTEN?'.

6. Als de bovenstaande stappen het probleem niet oplossen, neem dan contact met ons op.