Hoe kan ik mijn Jaybird Tarah Pro-oordopjes resetten?

Als je problemen met je Tarah Pro-oordopjes ondervindt met betrekking tot bijvoorbeeld de Bluetooth®-connectiviteit, audio en vervorming, of verbinding met de Jaybird-app, kan het helpen om je oordopjes te resetten.

Om je oordopjes te resetten:

1. Indien van toepassing, 'VERGEET' of 'VERWIJDER' de Tarah Pro-oordopjes uit je Bluetooth-lijst met gevonden apparaten.

2. Zet je Tarah Pro-oordopjes uit door de middelste knop ingedrukt te houden tot de led rood gaat branden en uitgaat.

3. Wanneer je oordopjes zijn uitgeschakeld, houd & je middelste knop 5 seconden ingedrukt totdat de led wit begint te knipperen.

4. Druk tweemaal kort na elkaar op de middelste knop terwijl de led wit knippert. De led zal kort rood oplichten en daarna zal de led weer wit gaan knipperen.

5. Je oordopjes zijn nu gereset en klaar om gekoppeld te worden. Ga naar het Bluetooth-menu van je audioapparaat en selecteer 'Jaybird Tarah Pro' om opnieuw te koppelen.

Wanneer je je oordopjes reset, gaan voorinstellingen en apparaten die je hebt opgeslagen, verloren.