Waarom kan ik mijn oordopjes niet koppelen met een ander Bluetooth®-apparaat?

Je Tarah Pro-oordopjes zijn direct uit de doos klaar om gekoppeld te worden en kunnen tot 8 apparaten onthouden.

Als je een extra audiobron wilt koppelen, moet je de koppelingsmodus op je oordopjes handmatig starten:

1. Zet je Tarah Pro-oordopjes uit door de middelste knop ingedrukt te houden tot de led rood gaat branden en je de uitschakeltoon hoort.

2. Zet je Tarah Pro-oordopjes aan door de  middelste knop ingedrukt te houden tot de led wit knippert en je de gesproken melding 'Klaar om te koppelen' hoort. Download de Jaybird-app voor gesproken instelinstructies.

3. Ga naar het Bluetooth-instellingenmenu op je Bluetooth-audioapparaat en vind 'Jaybird Tarah Pro' in de lijst met beschikbare apparaten. Voor bepaalde apparaten moet je misschien scannen op beschikbare Bluetooth-apparaten.

Selecteer 'Jaybird Tarah Pro' in de lijst om verbinding te maken. Eenmaal verbonden gaat de witte led uit en hoor je de gesproken melding 'Verbonden'. .