Waarom is het volume van mijn Jaybird Vista-headphones te hard of te zacht?

De pasvorm van je Jaybird Vista-oordopjes kan ook een aanzienlijke invloed hebben op het volumeniveau en de geluidskwaliteit. Bekijk het gedeelte 'Vind je pasvorm' in de Jaybird-app voor hulp bij het passen.

Op sommige Android-apparaten zijn het Bluetooth-volume en mediavolume niet aan elkaar gekoppeld. Controleer het volume op je Jaybird Vista-oordopjes en op je audioapparaat en zorg dat het volume niet helemaal omhoog of omlaag staat.