Waarom brandt de led op de geïntegreerde regelaar altijd rood/groen?

Als de led niet correct werkt, kun je proberen de fabrieksinstellingen te herstellen. Je herstelt de fabrieksinstellingen van je oordopjes als volgt:

Voordat je dit proces start, moet je je X4-apparaat 'VERGETEN' of 'VERWIJDEREN' in je Bluetooth®-lijst met gedetecteerde apparaten.

1. Zet je X4-oordopjes uit door de middelste knop ingedrukt te houden tot de led rood gaat branden en uitgaat.

2. Wanneer je oordopjes zijn uitgeschakeld, houd je middelste knop 5 seconden ingedrukt totdat de led groen/rood begint te knipperen.

3. Druk tweemaal kort na elkaar op de middelste knop terwijl de led groen/rood knippert. De oranje led knippert twee keer en je hoort een pieptoon.

4. Je oordopjes zijn gereset. Je kunt ze nu koppelen. Ga naar het Bluetooth-menu van je telefoon/muziekapparaat en selecteer X4 om opnieuw te koppelen.

Opmerking: Wanneer je een harde reset van je oordopjes uitvoert, gaan voorinstellingen en apparaten die je hebt opgeslagen, verloren. Neemcontact met ons op als het probleem hiermee niet is opgelost.

Mis geen enkele beat

Geef je op voor exclusieve aanbiedingen en updates.

Volg ons

#poweryourpassion