Varför kan jag inte parkoppla mina öronsnäckor till en annan Bluetooth®-enhet?

Dina Tarah-öronnäckor är redo att paras ihop med en enhet direkt när du tar upp dem ur kartongen och de kan spara ihopparningsinformation för upp till 8 enheter.

Om du försöker para ihop ytterligare en ljudenhet som måste du manuellt starta hopparningsläget på dina öronsnäckor:

1. Stäng av Tarah-öronsnäckorna genom att hålla in mittknappen tills indikatorlampan lyser upp och blir röd och du hör en fallande ”Avstängnings”-ton.

2. Aktivera Tarah-öronsnäckorna genom att hålla in  mittknappen tills indikatorlampan blinkar vitt och du hör ”Ready to pair”. Ladda ner Jaybird-appen för att få ett röstmeddelande som hjälper till med inställningarna.

3. Gå till Bluetooth inställningsmeny på din Bluetooth-musikenhet och leta reda på ”Jaybird Tarah” i listan över tillgängliga enheter. På vissa enheter kan du behöva söka efter tillgängliga Bluetooth-enheter.

4. Välj ”Jaybird Tarah” i listan för att ansluta. När du väl har anslutit dig stängs den vita indikatorlampan av och du hör röstmeddelandet ”Connected”.