Varför kan jag inte parkoppla Jaybird Vista-öronsnäckorna till en annan Bluetooth®-enhet?

Jaybird Vista-öronsnäckorna är redo att parkopplas med en enhet när du tar upp dem ur kartongen och kan spara parkopplingsinformation för upp till 8 enheter.

Om du försöker parkoppla ytterligare en telefon eller ljudenhet måste du manuellt starta parkopplinsläget på öronsnäckorna:

1. Placera båda öronsnäckorna i laddningsfodralet och stäng locket.
  2. Öppna laddningsfodralet och tryck och håll ned knappen på fodralet tills fodralets indikatorlampa börjar blinka vitt.
  3. Gå till Bluetooth-inställningarna på Bluetooth-ljudenheten.
  4. Säkerställ att Bluetooth är påslaget.
  5. Välj ”Jaybird Vista” i listan över upptäckta enheter. När den är ansluten släcks den vita indikatorlampan på fodralet.