Varför kan jag inte parkoppla Jaybird Vista-öronsnäckorna till en annan Bluetooth-enhet?

Jaybird Vista-öronsnäckorna är redo att parkopplas med en enhet när du tar upp dem ur kartongen och kan spara parkopplingsinformation för upp till 8 enheter.

Om du försöker parkoppla ytterligare en telefon eller ljudenhet måste du manuellt starta parkopplinsläget på öronsnäckorna:

1. Placera båda öronsnäckorna i laddningsfodralet och stäng locket.
  2. Öppna laddningsfodralet och tryck och håll ned knappen på fodralet tills fodralets indikatorlampa börjar blinka vitt.
  3. Gå till Bluetooth-inställningarna på Bluetooth-ljudenheten.
  4. Säkerställ att Bluetooth är påslaget.
  5. Välj ”Jaybird Vista” i listan över upptäckta enheter. När den är ansluten släcks den vita indikatorlampan på fodralet.

Behöver du mer support?

Om du har några frågor som inte besvaras här kanske vårt forum kan hjälpa till.
RUN WITH US

Sign up to receive exclusive offers and updates