När jag slår på Jaybird Vista-öronsnäckorna kan jag inte höra något ljud i ena öronsnäckan eller hör jag ett klickande ljud. Vad ska jag göra?

Om inget ljud kommer från en av Vista-öronsnäckorna, testa följande:

1. Kontrollera att öronsnäckan är på. Tryck och håll ned knappen på öronsnäckan som inte fungerar och lyssna efter tonen som hörs när du startar eller stänger av öronsnäckorna.

Här är några tips som kanske också kan hjälpa:

• Båda öronsnäckorna slås automatiskt på när du tar ut dem ur fodralet.

• Stänger du av en öronsnäcka stängs båda öronsnäckorna automatiskt av.

• Om öronsnäckorna är utanför fodralet och har stängts av måste öronsnäckorna startas var för sig.

För mer information om knapparna, se ”VAD GÖR KNAPPARNA PÅ JAYBIRD VISTA-ÖRONSNÄCKRONA?”

2.

3. Om du fortfarande inte hör något ljud, genomför en hård återställning som beskrivs i ”HUR ÅTERSTÄLLER JAG JAYBIRD VISTA-ÖRONSNÄCKORNA?”

Om du hör ett klickande ljud i öronsnäckan utan ljud betyder det att Jaybird Vista-öronsnäckorna inte är synkade. För att åtgärda detta genomför en Fabriksåterställning som beskrivs i ”HUR ÅTERSTÄLLER JAG JAYBIRD VISTA-ÖRONSNÄCKORNA?”

Om du fortsätter att ha anslutningsproblem kan du kontakta oss.