Varför är indikatorslampan på fjärrkontrollen på sladden alltid fast röd/grön?

Om din indikatorslampa inte fungerar korrekt, prova en fabriksåterställning. För att fabrikåterställa dina öronsnäckor, följ anvisningarna nedan:

Innan du börjar processen, “GLÖM” eller “TA BORT” din X4 enhet i Bluetooth®-listan över upptäckta enheter.

1. Stäng av dina X4 öronsnäckor genom att hålla in mittenknappen tills indikatorlampan lyser upp och blir röd och sedan stängs av.

2. När dina öronsnäckor är avstängda, tryck och håll in mittenknappen i 5 sekunder tills indikatorslampan börjar blinka grönt/rött.

3. Tryck snabbt på mittknappen två gånger när indikatorlampan blinkar grönt/rött. Den orange indikatorlampan blinkar två gånger och du hör en ”pipande” ton.

4. Nu är dina öronsnäckor återställda och redo att kopplas. Gå till telefonens/musikenhetens Bluetooth-meny och välj X4 för att parkoppla igen.

Obs! När du återställer dina öronsnäckor kommer du att förlora eventuella sparade förinställningar och sparade enheter på parkopplingslistan. Om detta inte löser ditt problem,kontakta oss.