Tarah-øretelefonerne bliver ved med at slukke, eller min lydafspiller stopper afspilningen når jeg opretter forbindelse. Hvad skal jeg gøre?

Hvis øretelefonerne bliver ved med at slukke eller enheden stopper afspilningen, kan du prøve følgende:

Hvis dine øretelefoner bliver ved med at slukke

1. Kontrollér at både Tarah-øretelefonerne og din Bluetooth®-enhed er opladet. For at få den bedst opladningsforbindelse skal du sørge for at opladerholderen er helt ren

2. Foretag en nulstilling af øretelefonerne. Se "HVORDAN NULSTILLER JEG ØRETELEFONERNE?" for vejledning til hvordan du gør.

3. Hvis øretelefonerne bliver ved med at slukke efter du har nulstillet dem, skal du kontakte os.

Hvis din enhed stopper med at afspille musik

1. Kontrollér at både Tarah-øretelefonerne og din Bluetooth-enhed er opladet.

2. Når du skifter mellem Multipoint-enheder, kan der opstå korte afbrydelser i lyd- og mikrofonfunktionen under skift af den primære forbindelse.

3. Kontroller indstillingerne for afspilning og streaming på Bluetooth-enheden.

4. Sørg for at du ikke trykker på pause- eller stopknappen på fjernbetjeningen ved et tilfælde.

5. Foretag en nulstilling af øretelefonerne. Se "HVORDAN NULSTILLER JEG ØRETELEFONERNE?" for vejledning til hvordan du gør.

6. Hvis øretelefonerne bliver ved med at slukke når du afspiller musik, skal du kontakte os.