X4-nappikuulokkeeni sammuvat tai musiikkilaitteeni pysähtyy yhdistämisen jälkeen. Miten toimia?

Jos nappikuulokkeesi sammuvat toistuvasti tai jos laitteesi lakkaa soittamasta musiikkia, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

Jos X4-nappikuulokkeesi sammuvat toistuvasti:

1. Varmista, että sekä X4-nappikuulokkeesi että Bluetooth®-laitteesi ovat ladattuja.

2. Palauta nappikuulokkeet alkuasetuksiinsa. Lisätietoja tämän suorittamisesta on kohdassa MITEN PALAUTAN NAPPIKUULOKKEET ALKUASETUKSIIN?.

3. Jos kuulokkeiden sammuminen jatkuu, ota meihin yhteyttä.

Jos laitteesi lakkaa soittamasta musiikkia:

1. Varmista, että sekä X4-nappikuulokkeesi että Bluetooth-laitteesi ovat ladattuja.

2. Jos vaihdat yhteyttä laitteiden välillä, äänentoistossa ja mikrofonin toiminnassa saattaa olla tauko yhteyden vaihtuessa.

3. Tarkista soittimen tai musiikin suoratoiston asetukset Bluetooth-laitteestasi.

4. Varmista, ettet ole vahingossa painanut johdossa olevan säätimen keskipainiketta.

5. Palauta nappikuulokkeet alkuasetuksiinsa. Lisätietoja tämän suorittamisesta on kohdassa MITEN PALAUTAN NAPPIKUULOKKEET ALKUASETUKSIIN?.

6. Jos edellä mainitut toimenpiteet eivät ratkaise ongelmaa, ota meihin yhteyttä.