Tarah-øreproppene slås av ofte, eller musikkenheten stopper etter at jeg er tilkoblet. Hva kan jeg gjøre?

Hvis øreproppene slås av ofte, eller enheten slutter å spille av musikk, kan du prøve følgende:

Hvis øreproppene slås av ofte

1. Kontroller at Tarah-øreproppene og Bluetooth-enheten er fulladet. For best ladetilkobling, sørg for at ladestasjonen er fri for skitt og smuss

2. Tilbakestill øreproppene. Se «HVORDAN TILBAKESTILLER JEG ØREPROPPENE?» for å finne ut hvordan du gjør det.

3. Hvis øreproppene slås av ofte, kan du Kontakte oss.

Hvis enheten slutter å spille av musikk:

1. Kontroller at Tarah-øreproppene og Bluetooth-enheten er fulladet.

2. Hvis du bytter mellom enheter på Multipoint, kan det føre til avbrudd i lyd- og mikrofonfunksjonen mens den primære tilkoblingen endres.

3. Kontroller innstillingene for spilleren eller for musikkstrømming på Bluetooth-enheten.

4. Pass på at du ikke utilsiktet trykker på Pause- eller Stopp-knappene på den innebygde kontrollen.

5. Tilbakestill øreproppene. Se «HVORDAN TILBAKESTILLER JEG ØREPROPPENE?» for å finne ut hvordan du gjør det.

6. Hvis hodetelefonene fortsatt slutter å spille av musikk, vennligst kontakt oss.